Cum pot realiza o comanda?

Comanda se poate realiza online, prin mail sau telefonic. Ne puteti contacta la vanzari@bambinii.ro sau telefon: 0767 131 688  si 0722 382 180

Comanda prin autentificare 
Cum te inregistrezi
NU sunteti inregistrati la magazinul nostru on-line? Dureaza doar 30 de secunde sa va introduceti datele de contact .Astefel veti putea face mult mai usor comenzile electronice si veti fi tinut la curent prin Newsletter de viitoarele promotii.
Pasul 1 Accesati sectiunea INREGISTRARE CONT si introduceti datele de contact .
Pasul 2 Validati prin introducerea codului de siguranta 
Pasul 3 Asteptati generarea de e-mail automat ,catre adresa dumneavoastra de mail 
Pasul 4 Deschideti mail-ul primit si prin apasarea pe link-ul de acolo veti activa contul dumneavoastra Pasul 5 Acum puteti sa faceti comanda electronica prin autentificare , si astfel , nu trebuie sa introduceti datele de contact pentru fiecare dintre comenzi.

Va multumim

Comanda fara sa va autentificati
Comanda Instant
Pasul 1 Alegeti produsul preferat din sectiunea incaltaminte sau imbracaminte
Pasul 2 Adaugati in cos marimea si culoarea produsului precum si numarul de bucati, dupa caz.
Pasul 3 Introduceti in sectiunea AVETI UN CUPON DE REDUCERE codul aferent
Pasul 4 Apasati butonul CONTINUATI CUMPARATURILE daca doriti sa adaugati la comanda dumneavoastra si alte produse
Pasul 5 Pantru finalizarea comenzii apasati butonul COMANDA INSTANT si astfel puteti introduce datele dumneavoastra precum si adresa de livrare fara sa va autentificati.

 

In cat timp ajung produsele comandate?

Produsele comandate ajung la adresa de livrare specificata de dumneavoastra  in aproximativ 24-72  ore (lucratoare) de la confirmarea comenzii.

 

Cum pot afla dimensiunile exacte ale unui produs?

Daca intampinati probleme in alegerea marimii potrivite noi va putem oferii asistenta sau alegeti din meniul sitului, sectiunea Utile. Va rugam sa  ne contactati  la vanzari@bambinii.ro sau telefonic la 0767131688 , specificand produsul pentru care doriti detalii.

 

Bambinii.ro ofera asistenta live?

Da. Oferim asistenta live telefonic (0767 131 688  si 0722 382 180- raspunsuri la problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si prin e-mail.

 

Care sunt tarifele de livrare?

Tarifele de livrare sunt unice indiferent in ce localitate din Romania alegeti sa fie livrat coletul.

- 20 RON pentru comenzi cu valoarea pana la 199 RON

- gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200 RON

- 20 RON Posta Romana

Cum platesc produsele comandate?

Plata produselor comandate se efectueaza in numerar in momentul primirii coletului

Produsele cumparate se pot returna?

Da. Puteti returna produsele comandate in maxim 10 zile de la primirea comenzii. Singura conditie este ca produsele returnate sa fie in aceeasi stare in care au fost primite (fara urme de purtare, in ambalaj original).

Va rugam ca in maxim 2 zile de la primirea produselor sa ne anuntati  telefonic la numarul 0767 131 688  si 0722 382 180 cu privire la intentia de returnare a produselor comandate.

Cheltuielile de transport vor fii suportate de catre client si poate trimite coletul retur cu ce curier doreste.

 

Garantia produselor?
Toate produsele bambinii.ro  au termen de garantie 30 de zile de la data cumpararii.

Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Daca se considera defect de fabrica firma SC BAMBINII CRISDEL SRL se obliga sa schimbe produsul sau sa returneze contravaloarea produsului. Societatea nu isi asuma raspunderea in cazul  purtarii defectuase sau agresive a incaltamintei (daca se considera distrugere sau folosire improprie)

Conditii de acordare a garantiei

1.Termenul de garantie comerciala este de 60 zile de la data cumpararii produsului.

2.Garantia de conformitate se acorda pentru lipsa de conformitate cu prevederile contractului de vanzare-cumaparare aparuta in termen de 2 ani de la vanzare, durata medie de uitilizare este de 48 luni.

3.Garantia legala  pentru viciile ascunse este de 6 luni de  zile de la data cumpararii produsului.

4.Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca produsul este folosit corespunzator( in concordanta cu instructiunile de folosire), respective daca lipsa de conformitate nu este minora este valabila numai insotita de factura fiscala  si certificatul de garantie.

5.In cazul defectarii in conditii normale de utilizare si in conditiile respectarii instructiunilor de folosire, pe durata  perioadei de garantie, produsul se va repara sau in cazul in care repararea nu este posibila, se va inlocui cu un produs similar nou, gratuit.

6.Instructiuni de folosire – dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma.Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de alicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc.Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.

Incaltamintea cu fete netede sau presate se curate de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intro solutie apoasa de detergent.Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.

Incaltaminte cu fete din piele de antilopa sau nabuc, uscata, se perie cu o perie speciala pentru piele de antilopa.Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata; petele de ulei sau grasimi se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciale pentru piele de antilopa sau nabuc.

Incaltamintea cu fete de lac, piei metalizate, lacuite, se cuarata de praf cu o carpa moale, ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetone etc.)

Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pet imp uscat.Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curate de praf cu perie de haine uscata, nu se introduce in masina de spalat rufe.Nu folositi inalbitori.Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor speciale pentru materiale textile, respectant instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestor.

Incaltamintea cu fete din inlocuitor se curate dupa fiecare purtare cu o carpa umeda, petele de grasime se vor curate cu o solutie apoasa de detergent (2%), nu se va folosi crema de ghete pentru lustru.Incaltamintea se usca natural, la temperature camerei, folositi suporturi pentru incaltaminte sau umpleti incaltamintea cu hartie curate pentru a I se mentine forma.Nu folositi uscarea cu ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat rufe si nu se folosesc inalbitori.Incaltamintea nu se va depozita langa surse de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea petroliera  si a solventilor organici.Pentru  marirea duratei de folosire se recomanda purtarea alternative a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.Produsele de lux necesita o utilizare/intretinere atenta.Se va evita contactul incaltamintei cu  solventii organici(benzina, alcool, acetone etc.)

Incaltamintea cu fete textile sau din piele nefinisata (velur, nabuc s.a) cu fete prezentand cusaturi sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpi din piele sau cusute se recomanda a fi purtate doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior.Deoarece captuselile naturale nu au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii.Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.Talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonl umed sau rece.

Nu folositi incaltamintea cu toc inalt in timpul conducerii autoturismului.Comerciantul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.


Protectia consumatorului.

Sc Bambinii Crisdel certifica faptul ca va respecta drepturile pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Va garantam securitatea si confidentialitatea datelor furnizate si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa nu incurajam spam-ul. Aceste informatii vor fi folosite de catre SC Bambinii Crisdel Srl  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, numai daca in prealabil s-a oferit acordul clientului. Conform Legii Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completate si ale Legii nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Bambinii Crisdel Srl isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Prevederile Legii 677/2001 va ofera dreptul de acces sau de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pe site-ul www.bambinii.ro va asiguram confidentialitatea datelor dumneavoastra prin introducerea unei parole la inregistrarea si si autentificarea pe site. Informatiile de orice fel (comentarii, intrebari, sugestii etc) trimise vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate.

 

 

Am o intrebare la care nu am gasit raspuns aici. Ce fac?

Telefonati-ne la numarul: 0767 131 688  si 0722 382 180 Daca nu este ceva urgent scrieti-ne  folosind  formularul contact sau trimete-ti mail la vanzari@bambinii.ro
Menu