WhatsApp: 0785 285 199
 1. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, situaČ›ia stocului de pe site nu este în timp real, acesta se actualizeaza saptamanal, iar unele produse le putem realiza la comanda.
 2. Produsele comandate de pe site-ul  www.bambinii.ro sunt livrate prin curier rapid: Fan Courier, Cargus , Sameday si easybox sau Posta Romana in 24- 72 ore in orice localitate din Romania.
 3. Pentru orasele mari (si localitatile limitrofe acestora)  livrarea produselor  se poate realiza  inclusiv SAMBATA.
 4.  Incepand cu data de: 20.10.2023 taxa de Transport prin Curierul Rapid este unica pentru toate  localitatile (orase )din tara :
 • 20 RON pentru comenzi cu valoarea pana la 499 RON prin curier rapid 
 • 15RON prin Easybox Sameday
 • 20 RON prin POSTA ROMANA  cu ramburs .

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

 • Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator telefonic
  Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme.
  Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
  1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
  2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
  Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.

  sau:
  Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
 • RETUR GRATUIT in Easybox - Sameday
  Schimbarea produselor este GRATUITA in magazinul nostru din Galeria Auchan Ploiesti .
 1.  Oferta -GRATUIT pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 RON, iar daca se percepe taxa pentru km exteriori , aceasta va fi suportata de catre client. Se percepe 1 leu/km ext .
 2. In cazul in care nu sunteti disponibil(a) in acest interval orar, va rugam sa specificati o alta adresa (de exemplu, adresa de la serviciu.
 3. Refuzul comenzii de catre client sau imposibilitatea contactarii clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, reprezinta o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare.
 4. In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris (prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.
 5. Plata produselor comandate se efectueaza cu numerar in momentul primirii coletului, iar coletul vi se va inmana personal.

 

Trimiterea unui colet catre client, genereaza costuri ale Bambinii Crisdel catre terti( curier ) si prin urmare, daca veti refuza un colet trimis de noi , ne rezervam dreptul de a nu mai trimite catre dvs colete cu ramburs, ci doar colete deja achitate prin aplicatia de mobil pay sau transfer prin OP in banca .

Pentru mai multe informatii  0767 131 688  si 0722 382 180
Menu