Scopul nostru este ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de produsele comandate.In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora.

Orice produs cumparat de pe site-ul www.bambinii.ro, poate fi returnat in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii. Singura conditie este ca produsele returnate sa fie in aceeasi stare in care au fost primite (fara urme de purtare, in ambalaj original). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Schimbarea produselor este GRATUITA in magazinul din Ploiesti.


Legislatia romaneasca in vigoare prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

In cazul in care doresti sa returnezi unul sau mai multe produse, este necesar sa ne anunti in termen de maximum 14 zile de la primirea coletului, apeland numarul de tel : 0767 131 688
Vei lua legatura cu un Operator din Echipa Bambinii.ro , caruia ii vei comunica Articolul pe care doresti sa-l returnezi sau ce articol doresti in schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie sa ajunga coletul cu articolul returnat, si detalii legate de procedeul returnarii

Produsul reurnat trebuie impachetat in orice tip de ambalaj ,plastic sau hartie, pentru protectie .

 


In maxim 1-14 zile de la data primirii produsului, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul tau IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. In cazul in care doresti restituirea sumei de bani este necesar sa ne contactezi telefonic pentru a ne comunica acest lucru!

Nu acceptam colete cu ramburs!


Politica de retur a produselor comercializate în magazinele BAMBINII CRiSDEL SRL România si online pe www.bambinii.ro

Principii generale

Bambinii Crisdel Srl pune la dispozitia clientilor si posibilitatea returnarii produselor cumparate din magazinele Bambinii sau achizitionate online de pe websiteul www.bambinii.ro

 

Bambinii Crisdel Srl poate decide înlocuirea produselor returnate sau rambursarea pretului acestora. Aceasta posibilitate este oferita de catre Bambinii Crisdel Srl în plus fata de obligatia stabilita la art. 9 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii.

Conditii de retur

Bon fiscal / Factura

Pentru realizarea returului este necesara prezentarea bonului fiscal, facturii pe

care sa fie înscris produsul care se doreste a fi returnat. În cazul achizitiilor online poate fi prezentata si factura primita împreuna cu produsul.

Situatii în care se pot returna produsele

1. Produsele nu sunt potrivite scopului pentru care au fost cumparate .Daca produsele pe care le-ai cumparat nu sunt marimea sau culoarea potrivite sau descoperi ca nu

sunt potrivite scopului pentru care le-ati achizitionat ,Bambinii Crisdel va ofera posibilitatea returnarii acestora.

 

IMPORTANT

Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie sa fie noi (sa nu fi fost folosite).

Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra.

 

2. Produsele sunt defecte si se afla în perioada de garantie

În situatia în care produsul prezinta un defect de fabricatie se aplica prevederile Garantiei Bambinii.

Procedura de retur

Aveti doua posibilitati de a returna un produs:

a)Pentru produsele achizitionare direct în magazinele Bambinii, la receptie.

b)Exclusiv pentru produsele achizitionate online, prin completarea unui formular,intocmit de dvs, furnizând urmatoarele informatii:

Pentru rambursare:

Nume si prenume, numar comanda, IBAN, nume titular cont bancar,

nume banca, adresa banca;

Atat pentru schimbul produselor , cat si pentru returnarea lor, trebuie anuntat telefonic sau prin e-mail . 

Adresa de returnare : Ploiesti Blejoi , Strada Principala nr 1200 , Magazin BAMBINII , incinta Galeria AUCHAN Ploiesti , Ploiesti , Prahova.

Pentru schimbare : Nume si prenume, numar comanda, numar de telefon.

Analiza retururilor

Bambinii Crisdel Srl îsi rezerva dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitate în parte.

 

Reclamatii si sugestii

Pentru orice reclamatii si/sau sugestii în legatura cu politica de retur a produselor comercializate în Bambinii Crisdel Srl va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail

bambiniicrisdel@yahoo.com

Acesta politica de retur este valabila începând cu 09.11.2015

 

SC BAMBINII CRISDEL SRL

Este alegerea dumneavoastra daca doriti sa primiti inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa alegeti un alt produs din colectia noastra. Contravaloarea produselor returnate va fii restituita prin transfer bancar in maxim 14 zile lucratoare, in contul dumneavoastra.
Pentru schimare produselor cu transport tur retur pe Cargus transportul este 30 lei , pe Fan Courier transportul este 30 lei , iar pe Posta Romana gratuit daca nu sunt diferente de pret.
Cheltuielile de transport aferente returnarii produselor se suporta de catre client. Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur.Adresa Blejoi , Strada Principala nr 1200 , Magazin BAMBINII , incinta Galeria AUCHAN Ploiesti , Ploiesti , Prahova. : Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0767 131 688  sau 0722 382 180 .

Va multumim !

Echipa bambinii.ro
Menu