WhatsApp: 0785 285 199

Blog Bambinii

Sandale pentru copii

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: sandale copii   incaltaminte piele  

Va recomandam sa masurati regulat picioarele bebelusului pentru a va asigura ca cumparati pantofii potriviti pentru etapa potrivita. Acest lucru va asigura copilul dumneavoastra ca dispune de sprijinul corect pentru dezvoltarea lor. Ingrijirea zilnica trebuie sa includa spalarea si uscarea picioarelor, in timp ce unghiile de la picioare trebuie sa fie taiate deseori. Alegerea sosetelor realizate din fibre naturale va ajuta la mentinerea picioarelor intr-un aer proaspat si curat. Toti pantofii pe care bambinii le pune la dispozitia dumneavoastra sunt confectionati din materiale respirabile pentru a asigura prospetimea pielii bebelusului.


[ Citeste articolul... ]

Joaca in zapada? Cum sa alegeti si sa ingrijiti incaltamintea de iarna pentru copii

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: ghete copii   apreskiuri copii   incaltaminte iarna  

Fie ca mergem la plimbare sau facem ingeri de zapada in curte, energia si curiozitatea nelimitata a copiilor ne pot duce oriunde. Dar ce fel ghete trebuie sa poarte pentru a ajunge acolo unde isi doresc, este o alta poveste.


[ Citeste articolul... ]

Sfaturi pentru cumpararea incaltamintei de iarna pentru copii

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: ghete copii   incaltaminte iarna  

Ghetele de iarna pentru copii au toate formele, culorile si dimensiunile varietatea fiind, intr-adevar, uluitoare. Cautati incaltaminte practica de iarna pentru cei mici, pentru a le mentine picioarele odihnite si calde in timp ce ei se joaca afara, in zapada?


[ Citeste articolul... ]

Ghete de primavara pentru copii

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: ghete piele copii   ghete fete   ghete baieti  

AÈ™a cum protejam corpul, cu îmbrăcăminte adecvata , de bumbac, aÈ™a È™i picioruÈ™ele copiilor trebuie protejate! Nelipsitele ghete din piele naturala, cu mesina naturala la interior, oferă copilului dvs libertatea de a se miÈ™ca, odată cu siguranță fiecărui pas.


[ Citeste articolul... ]

Produse pentru copii de calitate

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte:

Nu poti spune ca nu ai zambit macar o data atunci cand ai trecut pe langa un magazin de incaltaminte de primavara copii, atunci cand ai vazut acele mici perechi de incaltaminte, de dimensiuni cat propria ta palma.
Indiferent de varsta lor, copiii au nevoie de incaltaminte de cea mai buna calitate, indiferent ca este vorba de incaltaminte pentru sezonul cald, de pantofi sport copii sau de ghetute copii. Pentru copiii de toate varstele, Bambinii vine cu ghete copii, sandalute fete, pantofi copii, etc., cu un design modern si culori, astfel incat copiii pot lua cu asalt terenul de joaca.


[ Citeste articolul... ]

Cum alegem imbracamintea potrivita pentru copilul nostru

Categorie: Imbracaminte copii | Subiecte: tricouri copii   bluze copii   costume copii  

Deoarece temperaturile au inceput sa creasca destul de mult, nu va mai trece mult timp pana cand va trebui sa scoatem tricourile celor mici din dulap. Copiii cresc destul de repede in primii ani de viata, deci hainele care le veneau bine sezonul trecut, astazi s-ar putea sa le fie deja mici. Ceea ce inseamna ca este timpul de shopping online.


[ Citeste articolul... ]

Incaltaminte impermeabila de iarna

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: ghete goretex   incaltaminte impermeabila   incaltaminte iarna copii  

Nu mai trebuie specificat ca pentru iarna cel mai recomandate sunt ghetele imblanite. Pentru atunci cand vor veni zilele foarte geroase, copilul tau va trebui sa aiba obligatoriu o pereche de cizme sau ghete imblanite. Asta, mai ales stiind ca cel mic odata iesit din casa va petrece ore in sir in frig, pe care el sigur nu il va resimti . Poti alege ghete impermeabile goretex acestea fiind perfecte pentru sezonul rece si umed.


[ Citeste articolul... ]

Incaltamintea potrivita pentru copilul tau

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: incaltaminte piele  

Orice parinte poate observa imediat ce o bluza ii ramane mica copilului sau insa cu o perece de incaltaminte este putin mai complicat. Atunci cand vorbim de ritmul de crestere al piciorului la copii, acesta este unul destul de rapid, astfel ca cu greu iti vei putea da seama cand este momentul sa cumperi iarasi incaltaminte copii. Plus ca fiecare copil are ritmul sau de crestere, astfel incat unii copii au nevoie sa schimbe perechea de incaltaminte chiar si la o luna. Nu exista o regula anume, insa dupa comportamentul copilului tau vei reusi sa iti dai seama daca acesta necesita de o noua pereche de pantofi, ghete sau cizme. Cand vei vedea ca copilul tau incerca sa isi dea jos pantofii, este clar ca nu se simte bine cu ce are in picioare, va ceea ce inseamna ca este momentul sa mergeti la shopping.


[ Citeste articolul... ]

Cizme din piele copii 2018

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: cizme copii  

In categoria articolelor de imbracaminte si incaltaminte pentru copii, exista anumite piese care sunt esentiale pentru fiecare sezon. Articolele pline de culoare si imprimeurile cu personajele de poveste indragite de cei mici s-au transformat treptat in articole de baza in fiecare sezon. Cand vine vorba de zapada acest lucru este valabil, cu completarea c totul se schimba. Incaltamintea de iarna nu trebuie doar sa le placa celor mici ci trebuie si sa tina piciorul cald si uscat.


[ Citeste articolul... ]

Ghete cu blana 2018

Categorie: Incaltaminte copii | Subiecte: ghete copii   ghete blana copii  

Vine iarna! Gata cu temperaturile ridicate! Dupa ce am avut temperaturi care au ajuns ÅŸi pana la plus 15 grade, destul de neobisnuite pentru acesta perioada, toamna vine si isi cere drepturile. Nu putem trece asa usor in iarna fara ca toamna sa isi lase amprenta. Deja pomii si-au pierdut frunzele, verdele din parcuri a disparut, fiind inlocuit cu galbenul-maroniu al paturilor de frunze uscate, cazute din pomi.


[ Citeste articolul... ]

Menu